Onslunda vann bottenmöte – då var domaren bäst

Fotboll • Publicerad 6 september 2018

Division 7 sydöstra

Onslunda-Glemmingebro 5-2 (1-1)

Det blev till slut en säker seger för Onslunda i bottenmötet mot Glemmingebro, men det var faktiskt gästerna som ledde två gånger om. Onslunda förde spelet från start, men saknade skärpan i avsluten. I början av andra gick Glemmingebro upp till 2–1, och det dröjde till 20 minuter innan hemmalaget fick in kvitteringen. Tio minuter senare kom 3–2 och då kunde Onslunda spela ut.

– Det är klart att det var lite nervöst. Men vi skapade chanser hela tiden och efter 3-2-målet kändes det avgjort. De tröttnade rejält då, sa Onslundas lagledare Lars Axelsson, som efteråt lyfte fram en lite oväntat person.

– Jag tycker att domaren gjorde en riktigt bra match. Han förtjänar beröm.