Annons

Samuel Adrian får A-lagskontrakt med MFF

Blentarpspågen Samuel Adrian har gått hela långa vägen och efter succén som startspelare mot Häcken, belönas han nu med ett A-lagskontrakt med Malmö FF.
– Jag trivs jättebra i Malmö och här vill jag fortsätta, säger Samuel Adrian.
Ortsdatering • Publicerad 25 maj 2018
Samuel Adrian fick gult kort mot Häcken – nu får han A-lagskontrakt med MFF.
Samuel Adrian fick gult kort mot Häcken – nu får han A-lagskontrakt med MFF.Foto: Andreas Hillergren/TT

Samuel Adrian lämnade Blentarps BK för tolv år sedan och har klättrat i ungdomslagen ända upp till det kontrakt som han nu kritat på. I april fick han ett lärlingskontrakt, men nu blir det alltså ett pinnhål upp för Adrian.

– Tiden som lärling har varit lärorik. Man har fått många nya erfarenheter. Den senaste tiden har det gått bra på träningar och i U21-matcher. Men det var främst senast mot BK Häcken som jag kunde visa att jag håller på allsvensk nivå, säger Samuel Adrian enligt ett pressmeddelande.

Annons

Daniel Andersson, sportchef men för närvarande också tränare i Malmö FF, säger så enligt samma pressmeddelande:

– Han är en ödmjuk, hårt arbetande kille som ständigt tar steg framåt. Den senaste tiden har han verkligen visat att han hör hemma här. Han gjorde en jättefin insats mot BK Häcken och även om detta har varit planerat ett tag blev valet ännu lättare efter den matchen.

Peter LindgrenSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons