Annons

Skurupskille till Trelleborgs FF: ”Kommer tillföra mycket”

Skurupskillen Hugo Andersson lämnar Malmö FF och lånas ut till Trelleborgs FF. Det skriver TFF i ett pressmeddelande.
Fotboll • Publicerad 18 februari 2019
Hugo Andersson, här i MFF-tröjan, spelar för TFF i superettan kommande säsong.
Hugo Andersson, här i MFF-tröjan, spelar för TFF i superettan kommande säsong.

Hugo Andersson är skolad i Skurups AIF, men valde ganska tidigt att ta utvecklingen vidare i MFF. Där har han fått ett A-kontrakt men inte riktigt tagit plats som startspelare.

Nu hoppas han på att få mera speltid och utvecklas i Trelleborgs FF, som spelar i superettan

Annons

– Han har en mentalitet som passar väl in i hos oss och vi tror att han kommer kunna tillföra mycket under kommande säsong, säger Peter Swärdh, manager i Trelleborgs FF enligt ett pressmeddelande.

Hugo Andersson kom till MFF från Skurups AIF 2011 som ungdomsspelare. Han har spelat två matcher i svenska cupen för Malmö FF och fyra matcher i allsvenskan Han är också noterad för ett allsvenskt mål. Hugo Andersson har även spelat 36 U-landskamper för Sverige.

– Hugo är en ung och talangfull spelare, med erfarenhet från allsvenskt och internationellt spel, som tar för sig och är trygg med bollen, kommenterar Peter Swärdh enligt pressmeddelandet.

Jan OhlssonSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons