Annons

Tuff kvalstart för Vanstad IF

Del ett i kvaldramat Vanstad–Wä slutade med klart målöverläge för gästerna, 0-3. Inte helt rättvist om man får tro Vanstadtränaren Jim Nielsen.
Sport • Publicerad 12 oktober 2009

– Jag tycker att matchen var helt jämn spelmässigt och även sett till målchanser. Vi hade inte den lilla turen som Wä hade idag, kommenterade han.

Med tur menade Nielsen de två mål som Wä gjorde efter att bollen helt slumpartat trillat ner framför fötterna på deras anfallare. Det tredje målet kom på straff. Vanstad hade också chanser att göra mål även om man inte kom riktigt nära mål. Man spelade kollektivt bra och hade några farliga frisparkar som var nära att resultera.

Annons

– Det är tufft att prestera på topp i matcher som gäller så här mycket, men jag tycker att vi gör det bra. Vi har absolut chansen att vända det här på lördag. Kan Wä göra tre mål på oss så kan vi göra tre mål på Wä, sa Jim Nielsen.

– Men då måste vi ha det där flytet som Wä hade idag, avslutade han.

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons