Annons

Stjärnan förlänger med YIF: ”Ska plocka hem SM-guld”

Hampus Andersson förlänger sitt kontrakt med Ystads IF. Vänstersexan och skytteligaledaren har skrivit på för 1+1 år ytterligare.
Ystad • Publicerad 19 januari 2018
Ystads IF har förlängt med skytteligaledaren.
Ystads IF har förlängt med skytteligaledaren.

”Det är väldigt kul att Hampus vill ”köra” vidare i YIF. Att Hampus nu har skrivit på för 1 + 1 år ger laget ytterligare spetskompetens och ger oss en målskytt av rang. Hampus har under ett par säsonger varit en av lagets mest tongivande spelare och att vi får dra nytta av Hampus kvaliteter även framöver är otroligt kul både för laget, föreningen och publiken”, säger Marcus Lindgren, sportsligt ansvarig, i ett pressmeddelande.

Hampus Andersson själv är nöjd med att han blir kvar i YIF. ”Efter många om och men är jag glad över att ha fattat beslutet, trots intresse från andra håll så fick magkänslan avgöra. Jag tror att nästa säsong kan bli speciell för YIF och detta vill jag vara en del av. Sen jag fick chansen på riktigt här har min utveckling ökat exponentiellt mycket tack vare ledarna och mina lagkamrater och vi är beredda att ta nästa steg för att vi ska plocka hem det SM-guld Ystad längtar efter”, säger han.

Ulf GummessonSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons