Ännu inga vittnen till dödsolyckan: ”Avgörande”

Lunnarp Artikeln publicerades
Det var på väg 11 mellan Tomelilla och Simrishamn, strax utanför Lunnarp, som den tragiska olyckan inträffade i torsdags.
Foto: Ulrika Wangel
Det var på väg 11 mellan Tomelilla och Simrishamn, strax utanför Lunnarp, som den tragiska olyckan inträffade i torsdags.

Polisen har ännu inte kommit i kontakt med några vittnen till dödsolyckan vid Lunnarp. Men fortfarande hoppas man på att någon ska ha sett vad som hände.

Polisen efterlyser vittnen till den allvarliga dödsolyckan i utkanten av Lunnarp under torsdagen. Det var vid 13-tiden som två bilar frontalkrockade och en man i 75-årsåldern skadade sig så allvarligt att han avled. En kvinna i samma bil och en man i 25-årsåldern var också inblandade i olyckan. Dock kunde mannen lämna sjukhuset på fredagen men kvinnan ska ha fått allvarligare skador.

Enligt Pia Bing, polisinspektör i Tomelilla, har man gjort en första undersökning på plats, och polisen har gått ut med att man vill ha in vittnesuppgifter från andra som har sett själva olycksögonblicket.

– Det är en person som har hört av sig men ingen som sett själva olyckan, säger Pia Bing till YA.

Hon hoppas fortfarande att någon ska höra av sig.

– Det är ju rätt avgörande, och det är en trafikerad väg så någon borde ju ha sett olyckan. Men vi jobbar vidare.

Under måndag eller tisdag ska polisens tekniker undersöka bilarna och Trafikverket ska under tisdagen titta närmare på olycksplatsen.