TT-Sport

Bahoui klar för nederländsk klubb

TT-Sport Artikeln publicerades

Det blir ingen återkomst till AIK för Nabil Bahoui. Istället meddelar den nederländska klubben De Graafschap att mittfältaren ansluter på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut. Det finns dessutom en option om en förlängning ett extra år.(TT)

Det blir ingen återkomst till AIK för Nabil Bahoui. Istället meddelar den nederländska klubben De Graafschap att mittfältaren ansluter på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut. Det finns dessutom en option om en förlängning ett extra år.

– Vi visste att hans kontrakt i Schweiz gick ut den 1 februari och reagerade direkt. Han har omfattande internationell erfarenhet, är fysiskt stark och kan läsa spelet bra. Det är en spelare som inte bara kan göra mål utan också ge nödvändig hjälp på planen, säger tränaren Peter Hofstede till klubbens webbplats.

Nabil Bahoui kommer närmast från den schweiziska klubben Grasshoppers men parterna bröt kontraktet tidigare i februari. Mittfältaren gjorde tre mål och fem assist i den schweiziska högstaligan under sin tid i klubben och var utlånad till AIK under våren.