Nyheter

Djurgården tappade i allsvenska genrepet

Mohamed Buya Turay gjorde två mål. Det räckte inte för Djurgården i det fotbollsallsvenska genrepet borta mot AFC Eskilstuna. Hemmalaget, som är tillbaka i högstaserien, gjorde tre raka mål på 13 minuter i andra halvlek och vann med 3-2. Dagens delikatess? Den stod Denni Avdic för.(TT)
Publicerad 23 mars 2019

Dagens delikatess? Den stod Denni Avdic för. Med kvarten kvar och 2-1 till Djurgården bjöd den förre AIK-spelaren på en tjusig lobb långt utifrån och ställde Tommi Vaiho i bortamålet. Därefter satte AFC:s Kadir Hodzi 3-2 på straff.

””

På västkusten vann Göteborg derbyt mot Örgryte med 1-0. Dock med bitter eftersmak. Både Sargon Abraham och Kristopher Da Graca tvingades kliva av med skadesmällar och ska röntgas under måndagen.