Nyheter

Djurgården vann utan Olsson

I fredags gick forwardsstjärnan Hanna Olsson och Djurgården skilda vägar - på söndagen lyckades Stockholmslaget trots turbulensen vinna över Brynäs med 1-0 i SDHL. Men segern satt långt inne. Efter 65 mållösa minuter kunde danskan Josefine Jakobsen avgöra i straffläggningen.(TT)
Publicerad 20 januari 2019

Djurgården, som ligger cementerat på en sjätte plats, har dock fått vänja sig vid att spela utan Olsson som saknats i samtliga matcher efter nyår.

Serieledande Luleå krossade jumbon Göteborg i fredags med 14-0. När lagen möttes på nytt på söndagen, även denna gång i Göteborg, hade västkustlaget spottat upp sig rejält. Laget var tio mål bättre än i fredags och förlorade "bara" med 1-5. Målvakten Nicole Jackson gjorde en tapper insats mellan stolparna och räddade 64 av 69 skott.

Ronja Savolainen gjorde två av Luleås mål.

Luleå leder serien med två poäng före Modo som dock har två matcher fler spelade. Örnsköldsvikslaget besegrade nästjumbon SDE på bortaplan med 3-1.