Nyheter

Moras sportchef i jättegräl med domaren

Frölunda kom till Mora och vann med 3-2. Samtidigt fick Moras sportchef ett raseriutbrott och hamnade i en häftig diskussion med domaren Patrik Sjöberg. - Jag ville markera, säger Anders Forsberg. - Där gick min gräns, svarar Sjöberg.(TT)
Publicerad 12 januari 2019

Det var i andra periodens sista sekunder som Moras Marek Daloga fick en tuff tackling av Frölundas Simon Hjalmarsson. Bentackling tyckte Mora och krävde fem minuter följt av matchstraff. En onödig tackling som ska bestraffas med två minuter, tyckte domarna Patrik Sjöberg och Daniel Winge.

Ett domslut som fick Moras hemmaarena att explodera följt av mycket heta känslor i andra periodpausen.

””

Inför öppen ridå hade han ett gräl, som handlade om en bentackling och uppvigling av publiken, med domaren Patrik Sjöberg.

””

Domarilska

Domaren Patrik Sjöberg svarar.

””

Det var med dessa båda utgångspunkter som dr två hade årets hetaste diskussion i Moras hemmarena. Sedan fortsatte snacket bland spelare, domare och ledare i spelargången.

””
””

Hjalmarsson förklarar

Simon Hjalmarsson förklarar sin tuffa tackling.

””

TT: Samtidigt sade Frölundas tränare Rönnberg i C More att det var en respektlös tackling. Kommentar?

””

Anders Forsberg svarar på Simon Hjalmarssons förklaring:

””

Hur gick det annars i matchen? Jo, Frölunda vann rättvist med 3-2 och bröt en förlustsvit på tre matcher. Simon Hjalmarsson berättar att lagets stora tändvätska inför matchen var det faktum att Mora vunnit säsongens två tidigare möten mot Frölunda.