Nyheter

H65 pressat av Önnered

Önnered pressade tabellettan H65 Höör i damernas handbollsliga. H65 vann med uddamålet 24-23. Med drygt sju minuter kvar ledde H65 med fyra mål, 23-19. Sedan gjorde Önnered tre raka mål, Jessica Ehrnbring satte två straffar och Malin Sandberg gjorde ett mål.(TT)
Publicerad 9 februari 2019

Önnered pressade tabellettan H65 Höör i damernas handbollsliga.

H65 vann med uddamålet 24-23.

Med drygt sju minuter kvar ledde H65 med fyra mål, 23-19. Sedan gjorde Önnered tre raka mål, Jessica Ehrnbring satte två straffar och Malin Sandberg gjorde ett mål.

H65:s Mikela Mässing satte en straff med knappt två minuter kvar. Ehrnbring gjorde Önnereds och matchens sista mål på straff med 17 sekunder kvar av matchen.

Tabelltvåan Skuru, två poäng efter H65 Höör, fick en desto enklare seger mot Lugi, vann med hela 39-19 efter 16-11 i halvtid.

Lugi är dock kvar på femte plats med Önnered en poäng bakom.