Nyheter

Helsingborg närmare allsvenskan

Helsingborg tog ett kliv närmare allsvensk comeback efter 4-1 hemma över Brage. Storsegern tog laget upp i serieledning i superettan. - Det var viktiga tre poäng efter två raka matcher utan seger, sade Rasmus Jönsson till C More.(TT)
Publicerad 19 september 2018
Helsingborg tog ett kliv närmare allsvensk comeback efter 4-1 hemma över Brage. Storsegern tog laget upp i serieledning i superettan. - Det var viktiga tre poäng efter två raka matcher utan seger, sade Rasmus Jönsson till C More. Jönsson spelade fram t

Helsingborg tog ett kliv närmare allsvensk comeback efter 4-1 hemma över Brage.

Storsegern tog laget upp i serieledning i superettan.

””

Jönsson spelade fram till 1-0 i 37:e minuten och satte själv 2-0 med vänsterfoten i 50:e.

Isländske anfallaren Andri Runar Bjarnason gjorde två av målen, inledande 1-0 och avslutande 4-1.

Brage hade kontakt när Joseph Ceesay nickade in 2-1 i 61:a minuten, men bara minuten senare gjorde Mamudo Moro 3-1. Ett mål som stängde matchen.

Helsingborg leder serien med två poängs marginal före tvåan Falkenberg och har nu hela åtta poäng ned till trean AFC Eskilstuna på kvalplats. Sju omgångar återstår.