Nyheter

Lehner räddade sitt Islanders

Robin Lehner och hans New York Islanders fina form håller i sig, trots slarvigt spel som höll på att förstöra nattens 5-2-vinst hemma mot Edmonton. Med 34 räddningar såg Robin Lehner till att Edmonton aldrig fick chansen att dra nytta av sitt stora övertag i inledningen av matchen.(TT)
Publicerad 17 februari 2019

Med 34 räddningar såg Robin Lehner till att Edmonton aldrig fick chansen att dra nytta av sitt stora övertag i inledningen av matchen.

””

Efter åtta minuters spel kom matchens svettigaste räddning när svensken lyckades sträcka sig och rädda Oscar Klefboms retur från nära håll.

Ryan Pulock hade då gett Islanders ledningen efter bara tre minuters spel, och målmässigt kom bortalaget aldrig närmare än 3-2 med tio minuter kvar att spela, men Trotz var inte nöjd över hur hans lag slarvade.

””

New York Islanders har nu fyra segrar på de senaste fem matcherna och är på god väg mot Stanley Cup-slutspelet.

Där lär de inte få sällskap av Detroit, som åkte på en ny förlust. Gustav Nyquist gjorde lagets första mål hemma mot Philadelphia, men trots att laget i sista perioden gick från 1-5 till en kvittering med bara sju sekunder kvar förlorade Detroit på övertid, 5-6.