Nyheter

Mäktig vändning av Storvreta

Faluns 17-åriga talang Malte Lundmark såg med ett hattrick ut att föra upp Dalalaget i serieledning i innebandyns superliga. Men hemmalaget Storvreta stod för två mäktiga upphämtningar i den sista perioden, vann seriefinalen med 8-7 efter förlängning och behåller förstaplatsen.(TT)
Publicerad 16 januari 2019

””

Nilsberth var den som tryckte in segermålet i förlängningen. Att matchen ens hamnade där berodde på Storvretas tredjeperiod. Först gick man från 2-5 efter två perioder till 5-5 med fem minuter kvar. Falun svarade med två snabba mål och såg på nytt ut att ha segern i hamn, men Storvreta gav sig inte. Henrik Stenberg reducerade och med 28 sekunder kvar av ordinarie tid kvitterade Albin Sjögren. I förlängningen ordnade sedan Nilsberth extrapoängen.