Nyheter

Målexplosion tog Napoli i topp

En målexplosion med tre mål på fem minuter tog Napoli upp i topp i serie A-fotbollen. Neapellaget krossade Lazio på Olympiastadion i Rom med 4-1. Kalidou Koulibaly, José Callejón och Dries Mertens svarade för de tre målen med fem minuters mellanrum i början av den andra halvleken.(TT)
Publicerad 20 september 2017

En målexplosion med tre mål på fem minuter tog Napoli upp i topp i serie A-fotbollen. Neapellaget krossade Lazio på Olympiastadion i Rom med 4-1.

Kalidou Koulibaly, José Callejón och Dries Mertens svarade för de tre målen med fem minuters mellanrum i början av den andra halvleken. Jorginhos straff på tilläggstid fastställde 4-1.

Efter Inters poängtapp mot Bologna i tisdags stack nu Napoli förbi och tog spets i serie A efter sin femte seger på lika många matcher. Juventus tog också femte raka segern, 1-0 hemma mot Fiorentina, men har sämre målskillnad än Napoli.