Nyheter

Nederländerna tog tempo-trippel

Damernas tempolopp på cykel-VM blev som väntat en orange historia. Samtliga pallplatser gick till nederländskor där den regerande världsmästaren Annemiek van Vleuten fick kliva överst på pallen.(TT)
Publicerad 25 september 2018

Damernas tempolopp på cykel-VM blev som väntat en orange historia. Samtliga pallplatser gick till nederländskor där den regerande världsmästaren Annemiek van Vleuten fick kliva överst på pallen. Hon gick ut sist av alla i startfältet och tog en imponerande seger, nästan 30 sekunder före landsmaninnan Anna van der Breggen som i sin tur var nästan minuten före Ellen van Dijk.

””

Svenska Emilia Fahlin hade ingenting med toppen att göra, hon slutade på 16:e plats 3,09 efter van Vleuten och 1,45 från medalj.