Nyheter

Nordfeldt: Målet folk kommer att prata om

Kristoffer Nordfeldt fick en halvlek för att visa upp sig. Då gjorde han ett tidigt misstag. - Det känns som att målet är det folk kommer prata om, sade han efter Sveriges 0-2-förlust mot Österrike.(TT)
Publicerad 6 september 2018
Kristoffer Nordfeldt fick en halvlek för att visa upp sig. Då gjorde han ett tidigt misstag. - Det känns som att målet är det folk kommer prata om, sade han efter Sveriges 0-2-förlust mot Österrike. Matchen på Generali Arena i Wien var bara elva minuter

Matchen på Generali Arena i Wien var bara elva minuter gammal när Kristoffer Nordfeldt stod för misstaget.

””
””

Målvakten reagerade sent på David Alabas inlägg men klev till slut ut och fram för att boxa bort bollen. Agerande blev inte bättre än att han träffade medspelaren Filip Helander och bollen studsade retligt in i Sveriges mål.

””
””

Filip Helander om situationen:

””
””

I andra halvlek pricksköt David Alaba, mellan Gustav Svensson och Emil Krafth och till vänster om målvakten Karl-Johan Johnsson, 2-0 och säkrade segern inför hemmapubliken.

För Sveriges del väntar närmast Nations League-premiären mot Turkiet på måndag.