Nyheter

Ny förlust för Leksand

Det går tungt för trean Leksand i ishockeyallsvenskan. Riktigt tungt. På onsdagen kom fjärde förlusten på de fem senaste matcherna när tian Vita Hästen hemma vände underläge 0-2 efter första perioden till seger 4-2.(TT)
Publicerad 14 februari 2018

Leksand behåller ändå tredjeplatsen eftersom fyran Pantern också tappade poäng, 4-5 hemma mot bottenlaget Karlskoga sedan Fredrik Höggren avgjort i förlängningen.

Men både femman Björklöven, 4-2 efter straffar mot Modo borta, och sexan Almtuna som slog Västervik hemma med 2-1, tog in på Leksand.

Leksand har 76 poäng, två bakom AIK som möter Timrå i en seriefinal på torsdagen, medan Pantern står på 74, Almtuna har 71 poäng och Björklöven 70.

I den nedre regionen gjorde Mats Josten Fröshaug två tidiga mål för Tingsryd mot Oskarshamn men gästerna vände till seger 4-3.