Nyheter

Ny Timråförlust - tappade i sista perioden

Timrå har haft problem i den tredje perioden och släppt in flera dyrbara mål. Mot Brynäs kom lagets sjunde raka förlust efter att Timrå återigen tappat i slutperioden. - Det är synonymt för många av våra matcher, säger Timrås tränare Fredrik Andersson till C More. Timrå har det tufft nu.(TT)
Publicerad 16 februari 2019

Timrå har det tufft nu. Inför lördagens match kom SHL-jumbon från sex raka förluster - i den senaste matchen mot Frölunda blev laget utspelat och förlorade stort med 1-5.

Mot Brynäs såg den trenden ut att brytas efter två fina perioder där hemmalaget Timrå efter två perioder ledde med 2-1. Olyckligtvis för Timrå har laget haft det synnerligen svårt i den tredje perioden och släppt in flera avgörande mål.

Så blev det även denna gång.

Fem minuter in i den tredje kvitterade Brynäs Ludvig Nilsson, som har ett förflutet i just Timrå. Målet var hans blott andra mål för säsongen.

När Brynäs fick en femminutersutvisning med drygt tio minuter kvar hade Timrå dock ett gyllene läge att återta ledningen i matchen. I stället gjorde Brynäs 3-2 i numerärt underläge innan gästerna punkterade matchen med ett 4-2-mål med dryga minuten kvar.