Nyheter

Real Madrid tappade poäng mot Valencia

Stortalangen Marco Asensio gjorde två mål för Real Madrid mot Valencia. Men det räckte bara till 2-2 i hemmapremiären på Santiago Bernabéu. Ett tag såg det ut som om Real Madrid skulle ta noll poäng. Asensios första mål kom tio minuter in i matchen efter en backmiss.(TT)
Publicerad 28 augusti 2017

Stortalangen Marco Asensio gjorde två mål för Real Madrid mot Valencia. Men det räckte bara till 2-2 i hemmapremiären på Santiago Bernabéu.

Ett tag såg det ut som om Real Madrid skulle ta noll poäng. Asensios första mål kom tio minuter in i matchen efter en backmiss. Men Carlos Soler kvitterade kort därpå, och i den 77:e minuten satte Valencias franske nyförvärv Geoffrey Kondogbia 2-1 för bortalaget. Inter-förvärvet gjorde därmed mål i sin debut för Valencia.

I den 83:e minuten slog så Asensio till igen, med en frispark som överlistade Neto i Valencias mål som stod på fel fot.

För Real Madrid är Cristiano Ronaldo fortfarande avstängd, vid sidan av Sergio Ramos.

Innan matchen fick laget officiellt motta La liga-pokalen som laget vann förra säsongen.