Nyheter

Ronaldo fortfarande nollad i Serie A

Cristiano Ronaldo öste in mål i La Liga under sina nio säsonger i Spanien. Men i Serie A är portugisen, efter tre omgångar, fortfarande mållös. 2-1 borta mot Parma var Juventus tredje seger och den tredje ligamatchen som Ronaldo startar - och kliver av utan att ha gjort mål.(TT)
Publicerad 1 september 2018

Men när den största stjärnan inte levererar mål finns det andra som gör det. Mario MandžukiÄ? gav Juventus ledningen redan efter två minuter, men en halvtimme senare var det kvitterat genom Parmas Gervinho. Matchhjälte blev Blaise Matuidi, som fint framspelad av MandžukiÄ?, satte 2-1 i den 58:e minuten.

Tidigare under lördagskvällen ordnade Inter sin första seger för säsongen när laget bortaslog Bologna, med Filip Helander på planen, med 3-0.