Nyheter

Seger för Olsson i Dif-debuten

Bläcket hade knappt hunnit torka på det färska kontraktet innan dess att Jonas Olsson gjorde debut för Djurgården. Mittbacken spelade 90 minuter i träningsmatchen mot norska Viking Stavanger, som slutade med en 2-0-seger för stockholmarna.(TT)
Publicerad 25 mars 2017

Bläcket hade knappt hunnit torka på det färska kontraktet innan dess att Jonas Olsson gjorde debut för Djurgården.

Mittbacken spelade 90 minuter i träningsmatchen mot norska Viking Stavanger, som slutade med en 2-0-seger för stockholmarna.

Magnus Eriksson sköt 1-0 via en försvarare med halvtimmen kvar att spela, och i slutminuten stängde Daniel Berntsen matchen med sitt 2-0-mål.

Olsson, då?

Jo, den tidigare landslagsspelaren skötte sig överlag bra.

””

Örebro besegrade Mariehamn med 4-1 i en match där finländarna saknade målvakt på grund av landslagsuppdrag. Därför vaktade ÖSK-reserven Anton Fagerström Mariehamns mål.