Nyheter

Succédebut för Borges

Efter succén i fotbolls-VM fick costaricanen Celso Borges vänta på att lämna allsvenska AIK för större ligor. Men i första matchen i spanska ligan gjorde Borges båda Deportivo La Coruñas mål i 2-1-segern borta mot Vallecano.(TT)
Publicerad 30 januari 2015

Efter succén i fotbolls-VM förra året fick costaricanen Celso Borges vänta länge på att lämna AIK och fotbollsallsvenskan för större ligor. Men för två veckor sedan skrev 26-åringen till slut på för Deportiva La Coruña i den spanska förstadivisionen. Och på fredagen gjorde Borges omedelbar succé i debuten - båda målen i Deportivos 2-1-seger borta mot Vallecano.

Borges gjorde matchens första mål tio minuter in i den första halvleken och även 2-1 på straff i 72:a minuten.

I en haltande tabell klev Deportivo upp till 13:e plats.