Nyheter

Varli bakom Täbys vändning

SSL:s toppmöte mellan Täby och Kais Mora blev en jämn tillställning - i två perioder. Därefter gasade hemmalaget Täby ifrån och kunde med fyra mål avgöra matchen, som slutade 7-4 till Täby, i den tredje perioden. Men det var Kais Mora som inledde matchen bäst, efter den första perioden ledde dalalaget med 2-0.(TT)
Publicerad 17 februari 2019

Men det var Kais Mora som inledde matchen bäst, efter den första perioden ledde dalalaget med 2-0. Stockholmarna kom dock tillbaka - och det mycket tack vare Ranja Varli.

Hon inledde visserligen den andra perioden med att missa ett straffslag. Men revanscherade sig en dryg minut senare efter med ett viktigt reduceringsmål och i den tredje perioden fullbordade Varli sitt hattrick med ytterligare två mål. Framträdande i vändningen var även Täbys Matilda Sjölin, som med sina fyra assister, stod för en bra insats.

Täbysegern innebär att det fjärdeplacerade laget knappar in på tredjeplacerade Kais Mora och nu är tre poäng bakom.