Läs på innan ni kritiserar SD

Replik till Leif Möller, YA den 15 juli, ”Börja om från början, Sverigedemokrater”. ,
Foto:BERTIL ERICSON / TT

Hej Leif! Jag får väl säga att du läste mitt svar som fan läser bibeln, fast det är vi i SD vana vid, men att kladda ner hela ditt svar med nazism kändes verkligen lågt.

Du undrar vilken epok, jag skrev inte om någon epok. Jag kan väl nämna några socialdemokrater som sympatiserade med nazisterna: Erik Brandt nominerade självaste ­Hitler till Nobels fredspris, Ragnar Linnér stred som frivillig i Waffen SS, ­Sverker Åström var medlem i Sveriges Nationella Förbund. Sen har vi handlingar som många likställer med nazism: Tage Erlander beordrade inventering av zigenare och ­tattare, Per Albin Hansson sa i sitt första folkhemstal: ”Sverige åt svenskarna”, Alva Myrdal bedrev förädling av folkmaterial med tvångssterilisering, Ingvar Carlsson tog Luciabeslutet, den sista jag nämner blir Omar Mustafa. Detta är inga hemliga undersökningar, detta är svensk ­historia och nutid.

Jag skrev kanske lite otydligt när det gällde block­politik och decemberöverenskommelsen, DÖ. Givetvis är det i högsta grad demokrati. Men att ta vara på sina röster på det viset att överhuvudtaget överväga DÖ, det var egentligen det jag förundrades över.

Vi ställde vissa krav för att stötta en regering, vilket i förlängningen blir att vi försöker fälla en regering som inte går med på våra krav, vilket vi också tydligt gick ut med.

I dag finns det få partier som ser till de svenska skattebetalarnas intresse, vilka är riksdagens arbetsgivare, de flesta prioriterar massinvandringen framför svenska intressen. Att inte något av de andra partierna kunde stötta S och MP med det är konstigt, men där kom blockpolitiken in.

Återigen: Läs på innan så behöver ni inte skriva en massa trams om mitt parti. Gå in på vår hemsida och läs vårt principprogram, inriktningsprogrammen för landsting och kommun så får ni veta sanningen. Enkelt!

Vill avsluta med att tacka för Dagens ros från Ulf, men statsminister ­ställer jag inte upp som. I ärlighetens namn hade jag helst sluppit politiken, men den kurs Sverige slagit in på kan jag inte bara sitta tyst och inte göra något. Önskar att fler vaknar och engagerar sig.

Per Gustafsson

SD Tomelilla