Batra fick publikens kärlek i Ystad

Ystad Artikeln publicerades
David Batra dubblerade sina föreställningar av Elefanten i rummen - jag som är gift med henne, och fyllde salongen på Ystad teater båda gångerna.
Foto:
Helen Nilsson, Hörby: – Han är bara bäst. Jag har skrattat väldigt mycket.
Foto:
Maria Ellis, Samuel Wald och Anders Bramsvik, Eslöv: – Det var väldigt roligt att han tog upp publiken på scen. Och så är han ju från Lund. Det är ett plus.
Foto:
Robert Linder, Nybrostrand: – Det var mycket igenkänning. Batra är småbarnsförälder precis som jag. Och skåning precis som jag.
Foto:
Evelina Blohmé, Ystad och Marie Lundin, Simrishamn: – Det var väldigt roligt. Han framställer sina skämt så att man hänger med. Och så fick han med rökeriet i Kåseberga. Det var kul.
Foto:
Jeanette Ovesson och Louise Ekdahl, Skillinge: – Vi har skrattat så vi fick träningsvärk i magen. Han är så pricksäker och rolig, men har även ett allvarligt budskap.
Foto:

Stå upp-komikern David Batra fyllde Ystads teater två gånger med sin föreställning Elefanten i rummet - jag som är gift med henne.

I en intervju i Ystads Allehanda inför sitt framträdande i Ystad berättade David Batra att Ystads teater är ett av hans favoritställen.

Torsdagens framträdande borde inte ha förändrat den inställningen. Ystadspubliken var nämligen väldigt nöjd. Skrattsalvorna och applåderna dånade från salongen och efteråt vittnade publiken om att de skrattat så mycket att de fått träningsvärk i magen.