Annons

Daniel Berlin får ytterligare en fjäder i hatten

Daniel Berlins krog i Skåne Tranås får toppbetyg i Dagens industri. Bland rätterna som serverades under tidningens besök fanns en skånsk råka.
Tranås • Publicerad 15 juni 2018
Tvåstjärniga mästerkocken Daniel Berlin på restaurangen i Skåne Tranås.
Tvåstjärniga mästerkocken Daniel Berlin på restaurangen i Skåne Tranås.

Daniel Berlins krog får betyget 5 av 5 i kategorierna mat, miljö, och service. I prisvärdhet får krogen 4 av 5 av Dagens industri.

Bland rätterna som serverades fanns det bland annat en skånsk råka som serverades i en liten paj tillsammans med sparris och benmärg. Det serverades även vit sparris i mjölk, karamelliserad rom från piggvar och vilda blommor.

Krogen har sedan tidigare två stjärnor i Guide Michelin och är känd för sin närodlade mat. I matsalen får det plats fjorton gäster och en middag går på 1 950 kronor. En lunch kostar 1 150 kronor och en vinmeny från 1 350 kronor.

Desirée MonsénSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons