Ung entreprenör knep titeln som Ystads och Österlens stjärnföretagare

Ystad Artikeln publicerades
Albin Sandell – årets stjärnföretagare i Ystad-Österlenområdet.
Albin Sandell – årets stjärnföretagare i Ystad-Österlenområdet.

Albin Sandell – så heter vinnaren av utmärkelsen Årets stjärnföretagare som under onsdagen delades ut på Ystads teater.

Albin Sandell driver e-handel från Ystad i sitt företag Swejoy. Företaget säljer bland annat måltider i pulverform som blandas ut med vatten. Han var den företagare bland de nominerade som fick flest röster.

– Det är helt fantastiskt. Jag är verkligen uppe i skyarna just nu, säger Albin Sandell strax efter att han tagit emot priset.

Han tror själv att det är hans medvetna och aktiva arbete på sociala medier som har gjort att han fick priset. Dels för att det är ett modernt sätt att jobba på vilket arrangörerna vill uppmuntra, dels för att det har gjort att han har kunnat samla många röster.

– Jag jobbar väldigt aktivt med sociala medier. Det gör mitt företag framgångsrikt. Det gäller att sätta upp klara mål, sen jobbar jag mot dem målen genom att nå ut i sociala medier, säger Albin Sandell.

Nu kommer Albin Sandell att gå vidare till en nationell final med 12 olika stjärnföretagare från hela landet. Den kommer att avgöras i Stockholm under hösten.

Fakta

Årets stjärnföretagare

”En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllar vi de företagare i Ystad/Österlen som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.”

Beskrivningen av priset från arrangerande mittforetag.com

Visa mer...