unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inbrottsvågen fortsätter: Tiotal anmälningar från samma område senaste veckorna

De senaste två-tre veckorna har ett tiotal inbrott i fritidshus upptäckts i trakten kring Löderup och Sandhammaren. På tisdagen anmäldes ytterligare ett.

Ägaren uppger att han senast var i fritidshuset vid Sandhammaren i början av december, och när han återvände den 16:e fann han att något gjort inbrott genom att bryta upp ett fönster.

– Det var uppenbart för ägaren att saker hade stulits i fritidshuset, men han ska återkomma med en utförlig lista, säger kommunpolis Patric Nihlén.

Han har tidigare konstaterat i YA att polisen misstänker ett samband, och säger nu att anmälningarna fortsätter att strömma in.

– Det handlar om ett ganska begränsat geografiskt område som ligger väster om Mälarhusen och upp mot Löderup by. De senaste två-tre veckorna har vi fått in någonstans mellan åtta och tolv anmälningar om inbrott i just fritidshus.

Läs mer