Kultur

"Jills veranda" får ny säsong

TV Artikeln publicerades

Våren 2020 kommer en ny säsong av "Jills veranda" i SVT. Programmets fjärde säsong kommer att spelas in i höst. I somras medverkade hon under Ystads jazzfestival med en konsert i Sövde.

"Nu har jag fått längta efter verandan i Nashville länge nog och äntligen får jag ta emot nya superspännande gäster. Jag är så nyfiken på deras val av musik, deras relation till countryn och Nashville, vad de brinner för och deras bucketlist", säger Jill Johnson i ett pressmeddelande.

Klara gäster till den nya säsongen är Mauro Scocco, Miriam Bryant, Loney Dear, Mikael Wiehe och Shima Niavarani.

"Mest av allt längtar jag efter all musik vi ska spela och sjunga ihop", säger Jill Johnson.

Den första säsongen av "Jills veranda" sändes 2014. Samma år vann programmet Kristallen för årets program och årets realityprogram. Jill Johnson utsågs även till årets kvinnliga programledare. (TT)

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Ystads Allehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.