Annons
Kultur

Jöback följer med Diggiloo i sommar

Sommarens Diggiloo-turné fyller på affischen med: Peter Jöback. Ystad gästas den 10 juli.
Show • Publicerad 25 februari 2020
Inte i jul men i juli kommer Peter Jöback tillsammans med hela Diggiloo-gänget till Ystad och flera andra orter i Sverige.
Inte i jul men i juli kommer Peter Jöback tillsammans med hela Diggiloo-gänget till Ystad och flera andra orter i Sverige.Foto: Karin Wesslén/TT

I juli startar nästa turné med sommarklassikern Diggiloo. Klart sedan tidigare är att Sandskogens idrottsplats i Ystad får besök den 10 juli, och att artister som Per Andersson, Theoz, Tommy Nilsson, Frida Öhrn, Sarah Dawn Finer, David Lindgren, Mariette, Sanne Salomonsen och Jessica Andersson intar scenen.

Nu är det också klart med ytterligare ett namn. På sin hemsida skriver de stolta arrangörerna: ”Wohoo! Äntligen kan vi berätta att vi kommer ha med Peter Jöback i Diggiloo i sommar! Dessutom debuterar han på Diggiloo-scenen, vilket vi är extra glada över!”

Annons

Det är alltså ingen nybörjare som är det nya tillskottet. Själv formulerar sig Peter Jöback på följande sätt i ett pressmeddelande:

"Jag har skrivit på för en sommar, som dom lovat ska bli både solig och rolig. Kanske är det oväntat, men jag tycker för egen del att det blir spännande att få uppleva Sommarsverige från olika scener, från Norrbotten till Skåne.”

Per Andersson, komikern, lägger till:

– Sommarens affischer är redan tryckta, men vi är jätteglada över att få kasta tiotusen affischer i papperskorgen.

Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons