Annons
Kultur

Lasse Kronér troligen coronadrabbad

Nöje • Publicerad 6 maj 2020
Lasse Kronér berättar om kampen mot coronaviruset i ett inlägg på Facebook. Arkivbild.
Lasse Kronér berättar om kampen mot coronaviruset i ett inlägg på Facebook. Arkivbild.Foto: Leif R Jansson / TT

Programledaren Lasse Kronér har av allt att döma drabbats av covid-19.

"Det har varit tufft, riktigt tufft" skriver han I ett öppet inlägg på Facebook uppger Expressen.

Annons

Kronér insjuknade i mars varpå inspelningarna av underhållningsprogrammet "Doobidoo" stoppades. I inlägget berättar han om kampen för att kunna andas på nätterna. Han är samtidigt tacksam för att han innan han blev sjuk minskat 48 kilo i vikt, något som han tror har underlättat.

Efter 52 sjukdomsdagar går det lite lättare att dra ner luft i lungorna, men flera kvällar har han känt sig rädd för att somna.

”Herregud vilka dagar men framför allt nätter detta varit. Nätter när man inte ville somna för man var på riktigt rädd att man inte skulle möta morgondagen. Så här dålig har jag faktiskt aldrig mått tidigare i mitt liv”, skriver Kronér som vill tacka fansen för stödet, men framför alla anställda i sjukvården för deras arbete:

"Vilka hjältar ni är. När detta är förbi. Det är då vi skall bada i Poseidon, det är då vi skall samlas på Sergels torg, det är nämligen er vi borde fira”.

I inlägget på Facebook framgår det inte om han testat sig för sjukdomen eller inte.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons