unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Panda Da Panda gör Frans-video

I dag släpper Frans en ny låt, ”Amsterdam”. Musikvideon är gjord av Thibo Girardon, mer känd som Panda Da Panda.

Det är en pop-låt, riktig feelgood med Frans och hans omisskännliga röst. På videon syns Frans lattja runt i Amsterdam. Han går till frisören, köper en gitarr och cyklar runt längs kanalerna.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på ystadsallehanda.se, appen MinYA och e-tidning mån-lör. Endast 79 kr första månaden! (ord pris 199 kr)

På videon fångas den lätta stämningen i snabba klipp. Videon avslutas dock i Vilnius i Litauen där Frans med sitt band premiärspelade låten för någon vecka sedan inför en jättepublik. Bra stämning även där. Med andra ord en rykande färsk musikvideo från de båda artisterna Frans och Panda Da Panda som delar skivstudio i Ystad.

Frans har på senare tid släppt en rad låtar, före senaste släppet kom”Do it like You mean it” med Yoel905 i maj. Siktet är inställt på en EP eller ett album i början av nästa år, förklarade han i en intervju i Ystads allehanda.