GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fyra skadade i olycka på väg 19

En svår trafikolycka inträffade på väg 19 norr om Ystad på söndagseftermiddagen.
Ystad • Publicerad 2 december 2018
Foto: Anders Grönlund

Det var två personbilar som hamnade i en sidokollision på väg 19 i korsningen vid Stora Herrestad. Larmet om olyckan kom vid 15.45-tiden. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård kallades till platsen.

Sex personer var inblandade i olyckan. Samtliga fördes till sjukhus i ambulans, enligt uppgifter från räddningstjänsten. Fyra av dem var skadade, de andra två var till synes oskadda men fördes till sjukhus för kontroll. Räddningstjänsten fick klippa upp taket på en av bilarna för så kallad säker uttagning av tre personer.

Vägen stängdes av i norrgående riktning under bärgningsarbetet och polisen ledde om trafiken. Vid 17.20 meddelade Trafikverket att vägen åter öppnats för trafik.

Båda bilarna fick bärgas från platsen.

Niklas Steuernagel
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.