GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Två bilar i krock vid polishuset

En trafikolycka inträffade på Kristianstadsvägen i Ystad på söndagskvällen.
Ystad • Publicerad 24 februari 2019
Fronten på den ena bilen trycktes in i samband med kollisionen.
Fronten på den ena bilen trycktes in i samband med kollisionen.Foto: Anders Grönlund

Vid 21-tiden kom larmet att två personbilar hade kolliderat i korsningen med Fridhemsgatan, i höjd med polishuset. Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen. Enligt SOS Alarm var en tredje bil inblandad i olyckan, men den uppgiften bekräftas inte av räddningstjänsten.

Kristianstadsvägen stängdes av mellan Fridhemsgatan och Surbrunnsvägen.

Totalt tre personer var inblandade i olyckan. Två av dessa hade själva tagit sig ut ur bilarna när räddningstjänsten anlände. Den tredje personen satt kvar i bilen. Personen var inte fastklämd men dörren fick klippas bort för att kunna få ut personen.

Samtliga inblandade fördes med lindriga skador till sjukhus för kontroll, uppger räddningstjänsten.

Vägen öppnades åter för trafik strax före klockan 22.

Foto: Anders Grönlund
Foto: Anders Grönlund
Niklas Steuernagel
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.