unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Villa Strandvägen bästa småhotellet: ”Hatten av för teamet”

Villa Strandvägen är landets bästa småhotell. Åtminstone om man ska tro Tripadvisor.
När Trip AdvisorVilla Strandvägen
När Trip AdvisorVilla Strandvägen
Foto: Malin Palm

Tripadvisor, en webbplats för resenärer, rankar regelbundet besöksmål, restauranger och logier i en rad olika kategorier. I senaste rankningen återfinns Villa Strandvägen på plats ett i kategorin Små hotell i Sverige.

– Visst är det roligt. Villa Strandvägen är ju vår premiumprodukt som vi är så extremt stolta över, säger Carina Dillman, general manager på Ystad Saltsjöbad.

Hon beskriver själv det lilla hotellet som ett unikt vackert gammalt sekelskifteshus, som har en massa kärlek och omtanke, romantiska rum och en ljuvlig restaurang.

– Men det är ju inte därför som vi vinner priser vill jag helt ärligt påstå. Det är ju för vårt team som jobbar där. Vårt ”dream team” på Villan som varje dag och kväll ser till att leverera det gästerna förväntar sig, och oftast lite till. Hatten av för teamet.

Läs mer