Annons

White guide listar hotell – Villa Strandvägen kan utses till landets bästa hotellupplevelse

Fyra hotell i sydöstra Skåne finns med när White guide listar de 100 bästa hotellen i landet. Villa Strandvägen har dessutom chans att utses till Sveriges bästa hotellupplevelse
Sydöstra Skåne
Publicerad 22 november 2018
Villa Strandvägen är nominerad till priset årets bästa hotellupplevelse
Villa Strandvägen är nominerad till priset årets bästa hotellupplevelseFoto: Malin Palm

White guide har sedan länge listat bland annat landets bästa restauranger och kaféer. Nu kommer även en lista med de bästa hotellen och barerna. Guiden har sovit och skålat sig runt i landet, från ishotell i norr till strandparasoller i söder och besökt 150 olika hotell. 100 av dem har nu hamnat i listan.

I sydöstra Skåne är det fyra hotell som kvalificerat sig. Det är Brösarps gästgiveri & spa, Maritim i Simrishamn, Vitemölle badhotell och Villa Strandvägen i Ystad.

Annons

Villa Strandvägen ägs av ESS Group som även driver Ystad saltsjöbad.

Den 3 december ska den nya White guide Hotell och bar lanseras. I samband med det kommer även sju priser att delas ut, fyra till hotell och tre till barer. Hotellen har nominerats i fyra olika klasser, Bästa hotellupplevelse, årets forward - mest innovativa, årets fun - högst stämning och årets fab - mest spektakulära.

Villa Strandvägen nomineras i klassen för bästa hotellupplevelse.

Cecilia BillgrenSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons