GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Familj: Så skriver du en nekrolog

Publicerad 11 januari 2021 • Uppdaterad 11 januari 2021

Har du mist någon anhörig nyligen är du välkommen att skriva ett minnesord och skicka in till oss.

Det får vara max 3 000 tecken och inleds med namn, ort och ålder på den avlidna samt en rad om vilka som är närmast anhöriga. Det behöver bara vara förnamn på de anhöriga. Sedan kan du skriva mer fritt. Texten måste undertecknas med för och efternamn. Bifoga gärna en bild i jpg-format.

Om du vill ha hjälp att skriva en mer faktamässig text om den avlidna kontakta familjeredaktionen. Måndag, onsdag eller fredag kl 8.30 -17 på 0411-557843.

Pia RockströmSkicka e-post
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Läs mer