GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anders Albäck: En liten fråga till Trafikverket

Trafikverkets rastplats och vägen mellan Brösarp och Ravlunda har fått ett lyft och blivit lite vackrare.
Brösarp • Publicerad 22 juli 2022
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Rastplatsen vid Brösarps backar anses vara en av Sveriges vackraste. Bild: Thorsten Persson
Rastplatsen vid Brösarps backar anses vara en av Sveriges vackraste. Bild: Thorsten Persson

Inte i form av av en ny cykelväg som är det behov som funnits de senaste tio åren.

Utan asfalten, som ligger fint i Brösarps berömda backar, har nu fått ett antal fasta bord med tillhörande stolar. Möjligheten att äta sin medhavda matsäck och samtidigt titta på bilar är ett stort steg framåt.

Och som kronan på verket, tre flaggstänger som med sina röda trafikverksflaggor, lyser upp vårt vackra natura-2000 område.

Men en tanke smyger sig på som jag skulle vilja ha svar på av verket. När ett barn dör i en cykelolycka mellan Brösarp och Ravlunda, ska ni då hala en eller alla tre flaggorna.

Lite klurigt men jag misstänker att ni väljer en. Det var ju trots allt bara ett barn som dog.

Anders Albäck, Brösarp

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.