GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anders Blomdahl: Vill du se soluppgången – räkna med P-böter

Nu bor jag inte i Simrishamns kommun utan i det närmaste grannskapet.
Haväng • Publicerad 12 september 2022
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Vill man se soluppgången över Haväng kan man räkna med att få parkeringsböter samtidigt. Ändra på detta så snart som möjligt, manar Anders Blomdahl.
Vill man se soluppgången över Haväng kan man räkna med att få parkeringsböter samtidigt. Ändra på detta så snart som möjligt, manar Anders Blomdahl.Foto: Soluppgång Haväng

Men besök till exempelvis Haväng är ofta förekommande. Inte sällan på kvällarna, och särskilt sommartid ganska sent. Nu har parkeringsplatsen vid Haväng fått förbud mot parkering efter klockan 22.

Ravlunda skjutfält
Ravlunda skjutfältFoto: Eva Sonesson

Syftet med detta är svårt att förstå. Ingen som besöker en avkopplande naturskön plats vill väl stressa för att passa en parkeringstid. Och de som blir bötfällda blir förstås irriterade.

Snälla, ändra på detta så snart som möjligt.

Anders Blomdahl, Degeberga

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.