GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ann-Margret Nilsson: Parkeringsförbud drabbar kyrkogårdsbesökare som har svårt att gå

Simrishamns kommun har utfärdat parkeringsförbud på Iskällarbacken vid kyrkogården.
Simrishamn • Publicerad 22 september 2022
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Den platsen nyttjas av personer som har svårigheter att ta sig fram längre sträckor till ”näras och käras” gravar. Ofta har de rollator till hjälp.

Felparkeringsavgiften drabbar dessa personer hårt då platsen har ett bra läge för deras besök.

Hur tänker ni inom kommunen? Är ni så cyniska att ni raggar inkomster från dem som redan är hårt drabbade. Var har ni tänkt att dessa personer ska parkera?

Upphäv parkeringsförbudet snarast och lämna en offentlig ursäkt samt returnera inkomna bötespengar till dem som straffats.

Ann-Margret Nilsson

på Bruket

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.