GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anne-Marie Eriksson: Två år med fimpar grus och sten

Trots flera kontakter med berörd enhet som sköter gatusopningen i Ystads innerstad händer inget.
Ystad • Publicerad 13 september 2022
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Långgatan i Ystad kantas av fimpar och skräp, menar Anne-Marie Eriksson. Man borde tillfälligt stänga av parkeringsplatserna för att sopa rent gatan, menar hon.
Långgatan i Ystad kantas av fimpar och skräp, menar Anne-Marie Eriksson. Man borde tillfälligt stänga av parkeringsplatserna för att sopa rent gatan, menar hon.Foto: Peter Hellemarck

Det är cirka två år sedan Långgatan asfalterades och gjordes fin. Efter det har inte gatan sopats där det är parkeringsrutor, fullt med fimpar, grus, sten, med mera. Får till svar att det ska göras men inget händer.

29 juli var Skansgatan avstängd inklusive alla parkeringsrutor för filminspelning, då kan man stänga av. Men på Långgatan kan man inte stänga av parkeringsrutorna en stund för att sopa gatan.

Anne-Marie Eriksson, skattebetalare i Ystad

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.