GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bengt Göran Svensson: Meningslöst spektakel

Fredsfestival i Simrishamn är ett pittoreskt inslag utan värde. Utan deltagande av Putin är det bara att betrakta som propaganda för just Putin, vilket det kanske är.
Simrishamn • Publicerad 27 juli 2021 • Uppdaterad 27 juli 2021
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Österlens fredsfestival arrangeras 6–8 augusti.
Österlens fredsfestival arrangeras 6–8 augusti.
Foto: Roger Bing

Noterar att tidigare vänsterledare, med ursprung i kommunismen, är en av deltagarna vilket inte förvånar, med hänsyn till att det tidigare SKP, numera Vänstern, har en historik med starkt inslag av kramar, pussar och champagne tillsammans med tidigare Sovjetledare.

Då Putin rustar i vårt närområde är det hög tid att Sverige ansluter sig till Nato, inte för att angripa utan för att skydda Sverige mot angrepp, se Krim.

När jag läser om tältprojektet i Simrishamn undrar man onekligen om initiativtagarna överhuvudtaget läser dagstidningar eller ser på tv eftersom man inte bjuder in hotet, det vill säga Putin.

En sak är vi dock överens om nämligen Fred vill vi alla ha. I övrigt har jag inte mycket till övers för ert meningslösa spektakel.

Bengt Göran Svensson, Simrishamn

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.