Insändare

Insändare: Eloge till alla som jobbar med våra äldre

Sjöbo Artikeln publicerades

Jag vill ge en stor eloge till alla som arbetar med våra äldre allt från vårdbiträden upp till biståndshandläggare och chefer på olika ställen i Sjöbo kommun.

Ett extra fång rosor vill jag ge till hemtjänstpersonal i hemvårdsgrupp1 med deras chef Maria. Även sjuksköterskan Ingela och biståndshandläggaren Nicola är två personer som jag haft en del kontakt med och därmed vill nämna lite extra.

Jag har kunnat ringa dem när jag varit orolig och behövt råd och de har ställt upp och gett mig de råd och den hjälp de kunnat utifrån de direktiv de har.

I hemtjänstpersonalen ( "grupp 1") är där en tjej som heter Anna som har visat engagemang i sitt arbete med min anhörig och därför vill jag ge henne en extra ros. Hon har varit en stor stötta och haft en "relation" till min mamma som betytt mycket i det arbete som varit.

Jag vill även passa på att tacka för det goda välkomstmottagande vi fått de sista dagarna på Björkbackens avdelning Norrebo.

Tack alla som arbetar med de äldre i vår kommun, Sjöbo, ni är guld värda. Ni gör det som vi anhöriga "inte klarar" i det välfärds Sverige som våra anhöriga byggt upp.

Tack och en trevlig sommar till er alla önskar min anhörig och jag.

Mariana Ramelius