GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Erik Wihlborg: Ännu en särbehandling

Ett par dagar i veckan kommer det SMS om att vi måste spara vatten, det är tydligen en bristvara.
Simrishamn • Publicerad 28 juli 2021
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
En vattenspridare vattnar en villaträdgård.
En vattenspridare vattnar en villaträdgård.
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Vi ska bara tvätta oss en gång i veckan, borsta tänderna i Liebfraumilch och så vidare.

Detta gäller vi ute i byarna, naturligtvis. Så kommer det när man måste besöka Simrishamn, staden som flyter av mjölk och honung, nja, åtminstone av vatten.

Vid vårt besök forsade vatten fram utanför ett koloniområde. Den här särbehandlingen är inte den första i raden. Minns biblioteksskandalen.

Det är inte konstigt att man ifrågasätter intelligensnivån hos ansvariga tjänstemän, för att inte tala om våra politiker.

Snart val tack och lov.

Erik Wihlborg, Örnahusen

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.