GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Eva Sjöberg: Hur många har sagt upp sig från Närakuten?

Sjuksköterskan Anita Nilsson som i YA förklarar sin uppsägning och rakryggat avslöjar "smygstängningen" av närakuten i Simrishamn ska ha en stor eloge.
Simrishamn • Publicerad 15 juni 2022
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Anita Nilsson var nästan en av inventarierna på sjukhuset i Simrishamn. Nu har hon pensionerat sig, ett år i förväg på grund av arbetsmiljöbrister.
Anita Nilsson var nästan en av inventarierna på sjukhuset i Simrishamn. Nu har hon pensionerat sig, ett år i förväg på grund av arbetsmiljöbrister.Foto: Mark Nordvall Hanlon

Ansvariga politiker ställs till svars att följa upp avtalet med Capio. Otroligt provocerande att affärsområdeschef Thorleif Nilsen "inte känner till att det skulle finnas missnöje bland personalen"!

En enkel fråga: Hur många har sagt upp sig det senaste året?

Otroligt nonchalant dessutom att säga: "Bättre att de jobbar i Ystad eller någon annanstans" när omfattande kompetens förloras.

Nu välkomnar vi sommarboende och turister till Österlen med orden: håll er friska!

Eva Sjöberg N, Simrishamn

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.