GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Göran Brante: Bevara naturskolan i sin nuvarande form

Naturligtvis är Vänsterpartiet för att Marietorps naturskola och dess pedagogiska verksamhet ska finnas kvar helt utan inskränkningar.
Ystad • Publicerad 26 januari 2023 • Uppdaterad 27 januari 2023
Detta är en personligt skriven text i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Pausad undervisning efter sommaren vid Marietorps naturskola föreslås i den nya kultur- och fritidsnämnden. Socialdemokraterna motsätter sig besparingen som beräknas ge 800 000 kronor.
Pausad undervisning efter sommaren vid Marietorps naturskola föreslås i den nya kultur- och fritidsnämnden. Socialdemokraterna motsätter sig besparingen som beräknas ge 800 000 kronor.Foto: Helena Wennström

Det är en fantastisk tillgång för skolbarnen och därför så otroligt viktigt. Vänsterpartiet är inte representerat i kultur- och fritidsnämnden, men vi kommer att stödja det initiativ som övrig opposition lagt i alla instanser där vi kan göra det.

Vänsterpartiet kommer vid nästa kommunfullmäktigesammanträde föreslå sänkta arvoden för politiker med fasta månadsarvoden, samt sänkta arvoden för gruppledarna, vilket om det röstas igenom ger en minskad utgift för kommunen om cirka 1,5 miljoner för 2023. Det motsvarar väl i stort lönerna för de två anställda vid Naturskolan.

Göran Brante, Vänsterpartiet Ystad

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.