GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Håkan Stigander: Putin skrattar hela vägen till banken

Svar till miljöpartisten Emma Nilsson angående nedläggningen av kärnkraften ”Elen blir inte billigare med utbyggd kärnkraft” i YA 9 oktober.
Energi • Publicerad 12 oktober 2021
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Kärnkraft i Fukushima.
Kärnkraft i Fukushima.

Jag säger som Ingemar Stenmark sa en gång i en TV-intervju: ”Det är int' lönt att förklara för dem som int' begrip”

Fossilgasleverantören Putin och de andra stora fossilbränsleaktörerna lär skratta hela tiden på väg till banken för varje kärnkraftverk som miljövänstern lägger ner i Sverige och Tyskland.

De som däremot inte jublar är de landsbygdsbor som får sin närmiljö förstörd av vindkraftparker eller kommande solcellsparker.

De som är sanna förespråkare för reduktion av koldioxid i atmosfären lär också hålla sig för skratt.

Håkan Stigander, Ystad

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.