GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Karl Mårtensson: Har aldrig blivit kallad militärkramarare

Militärkramare? Det har faktiskt ingen kallat mig för tidigare.
Europa • Publicerad 23 november 2021
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Ukrainska soldater i närheten av Donetsk
Ukrainska soldater i närheten av Donetsk

Det är belysande var Kvinnor för fred har sina sympatier då de inte med ett enda ord kommenterar Rysslands erövring av Krim som tillhör Ukraina. Inget Nato-land har erövrat ett annat lands territorium.

Den aggressiva och erövringsvilliga makten i Europa är Ryssland. Det är därför alla omkringliggande stater rustar sig för ett ryskt angrepp. De skulle mer än gärna hellre använda dessa pengar till sociala reformer.

Slutligen tycker väl Kvinnor för fred också att Rysslands erövring av stora delar av södra Finland visar att Ryssland är ett fredsälskande land.

Karl Mårtensson Ystad

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.