GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kent Olsson (Skurupspartiet): Respektera folkomröstningen

Centern vill täcka vår vackra kustremsa med havsbaserad vindkraft. Detta står i strid med den folkomröstning som genomfördes och som kommunfullmäktige valt att respektera.
Skurup • Publicerad 5 mars 2021 • Uppdaterad 11 mars 2021
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Vindkraftsparken Lillgrund.
Vindkraftsparken Lillgrund.
Foto: Drago Prvulovic / TT

Centern menar att det är dags att på nytt ta ställning i denna fråga.

Skurupspartiet delar inte ställningstagandet utan står fast vid att den genomförda folkomröstningen ska respekteras,

Eller menar centern att i Sverige tidigare genomförda folkomröstningar till exempel om kärnkraften, genomförande av euron med flera också ska omprövas eftersom det vore på plats att på nytt ta ställning i dessa frågor.

Kent Olsson, Ordförande Skurupspartiet

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.